divendres, 4 de novembre del 2011

UNA INVITACIÓ MOLT ESPECIAL


He viscut a la Basílica de la Sagrada Família un Ceremonial molt emocionant: la ordenació a capellà prevere, d'una amistat íntima de molts anys, Carlos Barba Olmos, que després d'uns estudis amb nota, pasava a ser futur candidat per la ordenació, com a prevere i admès al conjunt de la Església. La visita al temple tenia dos al.licients: La joia arquitectònica de Gaudí mundialment admirada i la investidura a capellà d'aquesta persona excel.lent
La capacitat interior de la nau, no admetia més personas de les ja assegudas i tot, gràcies a las noies que controlaven els corredors centrals i laterals, fent servir uns petits micròfons que portaven incorporats a la roba, demanant la invitació personal a cadascú dels nou vinguts, separant família, i amistats.
Mentre s'ajustava la megafonia al màxim, en aquest compàs d' espera,els futurs ordenats, passaven entre la gent, saludant familiars i amistats, las persona que portaven la màquina de fer fotos, desfruitaven captan lo millor d' aquelles estructures fantàstiques, com també dels magnífics vitralls plens de colors que el sol feia resaltar com a pedres precioses.
El principi del cerimonial, va ser l' entrada al temple del Sr. Cardenal. Arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach. L' hi varen posar un seient davant de l'altar cara al públic. Així començà l'imposició dels ornaments als  candidats,amb la crida per el nom de cadasqun d'ells, alineats enfront del Cardenal i que contestaven dient soc aquí!! i fent jurament de fidelitat, posant el cos de boca terrosa. Ja de nou drets, l'arquebisbe els posava les dues mans sobre el cap fent una pregaria d'ordenació i la unció de les mans, a continuació tots els altres capellans els donaven una abraçada, i els vestien amb l'alba i estola blanca. Finalment la missa general, amb benedicció solemne, amb paraules d' agraïment i cants de comiat.
Ramon aguilera 





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada