dilluns, 22 d’octubre del 2012

ARA SÍ!...


Després de les paraules del President Mas, més de tres parts dels Catalans estem en una postura de quasi silenci, esperant el dia de les votacions per fer “PINYA”. Tots sabem que hem de guanyar per la majoria absoluta!!, i donar al president les eines per construir un Estat Propi digne d' estar en un lloc de respecte dins d 'Europa, és el gran moment de Catalunya, en la seva HISTÒRIA MODERNA.

Hem arribat a un punt de no retorn, tenim les idees molt clares del que volem i una maduresa que ens enpeny a ser lliures “ TAN SI VOL ESPANYA, COM SI NO VOL!! sempre amb molta serenor doncs, la violència no és lo nostre, ho anirem fent amb democràcia per aconseguir la independència.

Espanya està en els ùltims llocs en fracàs escolar i volen espanyolitzar els nens escolars? Que es mirin bé d'on venen els fracasos i no intentin escampar arreu, la seva ineptitut.

Fixeus-vos bé com tríen les paraules que desmereixen el que diu el nostre President: (dient que... serem més pobres al sortir d'Espanya, que no estarem dins d'Europa...ni del euro, ni d'enlloc. SOLS!)
La nostra economía caurà per manca de mercats exteriors, ni tan sols podrem pagar les pensions als jubilats, els pagesos no tindran cap ajuda per manca de capital pressupostari, etc, etc.

Quan arribi el moment de votar quedaran sorpressos davant els resultats aclaparadors del poble català que votarà SI! a Mas i a la INDEPENDENCIA.
Som responsables del moment que ens toca viure, si no s'aconsegueix ara aquesta fita, es pot trigar molts anys per tornar a viure una cosa igual. Donem-nos l'alegria de viure aquests moments i que els nostres fills sentin la joia de ser una NACIÓ CATALANA. 

Ramon Aguilera 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada