dilluns, 2 d’abril del 2012

ESCLAT DE PRIMAVERA, per Ramon Aguilera.


 
Espurnes de Primavera

Aquests dies del principi de la primavera estava observant  el temps que, de manera gradual omplia de llum molt brillant la nostra ciutat de l’Hospitalet.
Això es notava en el cel lluminós i també en els Parcs i Jardins on, els arbres lluïen plens de color les seves floracions, finíssimes i delicades poncelles s’obrien a la escalfor d'un sol molt lluminós. Aquest espectacle també es podia observar per mitjà de TV3 en els paisatges variats de Catalunya.
Personalment volia sentir el goig de la transformació de la Natura, i aprofitant espais de temps lliures, caminava cap a llocs oberts per admirar aquests esclats de vida dels arbres fruiters, així com altres varietats d’ arbrat de jardí, quan obren les seves flors, i es veu l'activitat dels insectes proveint-se del nèctar.
Un lloc preciós són els Jardins Cervantes a la Diagonal amb tanta varietat de flors que enamora, per les seves formes, colors,  perfums i varietats.
Sortir a passejar resulta molt complaent i relaxa si es fa sense cap presa. Aprofiteu aquests  bons ratets de Primavera doncs, són una ocasió única de veure el despertar de la vida.

Ramon Aguilera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada